ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme merkittävälle suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaallemme Tampereelle

ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

vetämään erilaisia suunnittelu-, sovelluskehitys-, käyttöönotto-, tietoliikenne-, ICT-infra-, materiaali- ja taloushallinto- sekä DataWarehouse ja Business Intelligence-projekteja sovittujen aikataulujen, budjettien ja laatuvaatimusten mukaisesti. Tehtäviin haetaan idearikkaita ja työtä pelkäämättömiä henkilöä, jotka ovat valmiita tarttumaan niin kehitystyöhön kuin ideoidenkin toteuttamiseen käytännön tasolla.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:
• Vastaat kehittämishankkeiden suunnittelusta yhdessä toimialayksiköiden vastuuhenkilöiden kanssa
• Vastaat projektin toteutuksesta, tehtävien koordinoinnista ja sovittujen lopputulosten tuottamisesta
• Ohjaat projektiin liittyviä toimittajia ja osallistut aktiivisesti projektien osakokonaisuuksien hankintaan
• Johdat projektitiimin toimintaa ja huolehdit sujuvasta kommunikoinnista ja viestinnästä
• Huolehdit tuotantokäyttöä tukevan dokumentoinnin tekemisestä ja varmistat onnistuneen tuotantoon siirtymisen

Arvostamme:
• Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tuntemusta
• Käytännön kokemusta hankinta- ja sopimuskäytännöistä
• Liiketoimintalähtöistä ja kehittämishaluista asennetta
• Soveltuvaa AMK- tai korkeakoulutasoista tutkintoa
• Useamman vuoden kokemusta ICT-projektipäällikkötyöstä
• Kokemusta projektinhallinnan menetelmistä, esim. Prince 2
• Hyviä neuvottelu-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
• Hyvää johtamistaitoa ja kykyä ottaa vastuuta
• Oma-aloitteisuutta, energisyyttä, myönteistä asennetta ja esimerkillistä taitoa ratkaista ongelmatilanteita

Toivomme sinulta
tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Nico tarjoaa erinomaisen työympäristön kansainvälisessä konsernissa sekä joustavan työsuhdemallin. Meillä voit sovittaa työn ja vapaa-ajan yhteen. Työaika ja ansiotaso muodostuu asiakashankkeiden ja sinun toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttamaan tuleviin projekteihisi. Toiveesi roolistasi hankkeissa huomioidaan aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi sekä tulevaisuuden tavoitteidesi pohjalta.

Työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä. Työssäoppiminen on Nicossa olennainen osa tehtävänkuvaa. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työtehtävien mukaisesti vuosittain varatun koulutusrahan myötä. Nicon työntekijöiden työssäjaksamista ja vapaa-ajantoimintaa tuetaan usean liikunta- ja kulttuurikerhon muodossa.

Nicossa asiakas asetetaan etusijalle. Olemme innovatiivisia, mutta toimimme järjestelmällisesti tuottaen asiakkaillemme jatkuvasti lisäarvoa. Jokainen Nicon työntekijä luo oman menestyksensä asiakashankkeiden kautta. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja asiantuntijamme työllistyvät uusiin mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin usein edellisen asiakkaan suositusten perusteella. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät ja tavoitteet toimeksiannoille. Annamme jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteet itsenäisesti. Olemme kiinnostuneita ammattimaisesta työtavasta sekä työn tuloksista ja asiakastyytyväisyydestä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Turjanmäki, ari.turjanmaki(at)nico.fi

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 23.02.2018 Hakuaika päättyy: 31.03.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta