AI / MACHINE LEARNING ASIANTUNTIJOITA

Nice-business Consulting Oy (Nico) on auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa rekrytointi- ja resursointipalveluja asiakkaille. Olemme luotettava ja ketterä kumppani – toimitamme osaavat ict-asiantuntijat avaimet käteen periaatteella. Nico on osa Fujitsu-konsernia.

Haemme emoyhtiöömme Fujitsuun vakituiseen työsuhteeseen useita

AI / MACHINE LEARNING ASIANTUNTIJOITA

luomaan ihmiskeskeistä kestävään kehitykseen perustuvaa tulevaisuutta tekoälyn avulla. Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa tunnistaneet monia tekoälyn ja koneoppimisen soveltamisalueita, joilla voimme kehittää yhteiskuntaamme niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Tekoälyn tarvitsemaa dataa on käytettävissä huimasti, ja se odottaa osaavia tekijöitä rakentamaan digitaalisen aikakauden käyttötapauksia, datamalleja sekä algoritmeja.

Tehtävät voivat painottua yhteen tai useampaan seuraavista alueista:

1.Konsultointi

AI konsultti tunnistaa tekoälyn soveltamismahdollisuuksia ja luo sopivan polun tekoälyn käyttöönottamiseksi business casen kuvaamisen, soveltuvien AI-ratkaisujen löytämisen ja niiden kokeilemisen kautta päätyen lopulta tehokkaaseen hyödyntämiseen päivittäisessä toiminnassa.

2.Data-analytiikka

Data-analyytikko käsittelee ja luokittelee dataa tekoälyn tarvitsemaan muotoon niin, että sitä voidaan hyödyntää mallien rakentamisessa.

3.Data scientist

Data scientist toteuttaa käyttötapausten ja luokitellun datan pohjalta tekoälymalleja hyödyntäen valittua AI-platformia.

Etsimämme asiantuntijat voivat olla jo kokeneita osaajia tai uran alkuvaiheessa olevia. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaisesti, mikäli opintosi sitä vaativat. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymispolkuun hakijan omista lähtökohdista. Toivomme kuitenkin, että sinulla on hieman taustaa tekoälystä käytännön tai opintojen kautta sekä vahvaa halua kehittyä seuraaviin riippuen roolistasi:

  • Konsultointi, asiakastyöskentely ja projektinhallinta
  • Tiedonhallintaratkaisut ja data-analytiikka
  • Matematiikka soveltuvin aluein sekä Python ja R ohjelmointitaidot

Kokeneiden osaajien osalta arvostamme osaamista IBM Watson, Microsoft Azure Machine Learning, AWS Machine Learning tai Tensorflow ratkaisuista. Jotkut ratkaisualueista vaativat tutkimus- ja analyysimenetelmien ymmärtämistä, jotta voimme todentaa tekoälyn täyttävän toimialan vaatimukset. Arvostamme tämän johdosta korkeakouluopintojen kautta hankittua tutkimusosaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan maailmanluokan AI-toimijan hankkeisiin ja kansainväliseen yhteistyöhön niin Euroopan alueella kuin Fujitsun Japanin laboratorioiden kanssa. Tukenasi Suomessa on tiivis kollegayhteisö. Sinulla on mahdollisuus sparrata ajatuksiasi ja varmistua siitä, että olet asiantuntijana kehittymässä oikeaan suuntaan ja teet asiakashankkeissa oikeita ratkaisuja teknologioilla, jotka ovat uusia.

Lähde mukaan matkalle tulevaisuuteen ja laita hakemuksesi Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 01.03.2018 Hakuaika päättyy: 31.03.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta