JAVA FULLSTACK JA BACKEND OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

Samlink on kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja mahdollistaen asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina Samlink tekee yhteistyön asiakkailleen luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Samlinkilla on vahvat juuret ja vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä sekä kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Samlink tuottaa asiakkailleen kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tukee asiakkaidensa liiketoimintansa kasvua ja kehitystä. Toimintaa ohjaa halu menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työyhteisöön kuuluu noin 450 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä sekä taloushallinnossa. Samlink toimii Espoossa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Iisalmessa ja Lappeenrannassa. Yrityksessä panostetaan osaamiseen ja sen kehittämiseen ja toimintaa ohjaa tuloksen tekeminen yhteistyöllä ja positiivinen syke sekä kehityksen luotsina ja asiakkaidemme arjen kumppanina toimiminen. www.samlink.fi

Samlink etsii rekrytointikumppaninsa Nicon avustuksella kokeneita

JAVA FULLSTACK JA BACKEND OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Pääset mukaan finanssisektorin tietojärjestelmien kehityksen ytimeen. Tulevaisuuden hankkeet muodostuvat pankkitoimialan uusien mahdollisuuksien kuten Open banking ja API-talouden ratkaisujen määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimintaa kehitetään Safe-mallin mukaisesti. Ohjelmistokehitys tehdään Scrum ja DevOps -pohjaisesti. Ohjelmistokehittäjät sijoittuvat tuotetiimeihin, jotka toimivat Samlinkin moderneissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Espoon Säterissä ja Jyväskylän keskustassa.

Ohjelmistokehitysteknologiat muodostuvat seuraavista:

  • Java, Java EE, HTML, CSS
  • Spring, Spring Boot, Apache CXF, Hibernate, JPA
  • REST, SOA, XML, WSDL
  • Git, JUnit, Maven, Continuous integration

Uudistuminen vaatii uusia toimintatapoja ja teknologioita –myös Samlinkilla, joten lista kehittyy jatkuvasti. Hakemamme henkilöt innostuvat teknologian mahdollisuuksista. Heillä on intohimo ja kyky oppia uusia asioita. Käytössä oleviin yksittäisiin teknologioihin ja työkaluihin on mahdollisuus perehtyä käytännön töiden ja osaamisen kehittämisen kautta. Yhteistyö ja sparraus kollegoiden kanssa muodostavat tärkeän voimavaran, kun teknologialla luodaan tulevaisuuden pankkitoimintaa.

Arvostamme käytännön työtehtävissä hankittua kokemusta Java EE pohjaisesta ohjelmistokehityksestä suurten käyttäjämäärien ympäristöistä. Pankkitoimialan kokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on hyötyä tehtävissä.

Samlinkilla pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Vakituinen työskentelypaikkasi voi olla joko Espoo tai Jyväskylä, mutta toivomme sinulta säännöllistä matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä sovellus- tai integraatioarkkitehdiksi osaamisen kehittymisen ja oman uratoiveiden pohjalta.

Valituille henkilöille tehdään heidän suostumuksellaan turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 050 592 2164 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Jätä hakemus linkin kautta viimeistään 25.6.2018

Hakuaika alkaa: 04.04.2018 Hakuaika päättyy: 25.06.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta