Arkkitehti/Kehittäjä (IoT ja/tai Blockchain)

Nice-business Consulting Oy (Nico) on auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa rekrytointi- ja resursointipalveluja asiakkaille. Olemme luotettava ja ketterä kumppani – toimitamme osaavat ict-asiantuntijat avaimet käteen periaatteella. Nico on osa Fujitsu-konsernia.

Haemme emoyhtiöömme Fujitsuun vakituiseen työsuhteeseen useita:

Arkkitehti/Kehittäjä (IoT ja/tai Blockchain)

Maailman kärjessä kaivataan sinua

Haluat tehdä ennennäkemättömiä asioita ja viedä taitosi uudelle tasolle. Mitä jos seuraava työpaikkasi olisi koko maailman digitaalisen kehityksen kärjessä?

IT-alan globaali edelläkävijä Fujitsu perustaa Suomeen kaksi uutta yksikköä, joiden tehtävänä on luoda maailman parhaita IoT- ja Blockchain-ratkaisuja.

Tarjoamme sinulle urasi hienoimman haasteen. Huipputekijöiden tiimin lisäksi kumppaninasi ovat Fujitsun Japanissa toimivat tutkimuslaboratoriot, joissa kehitetään jatkuvasti vallankumouksellisia innovaatioita. Hallussamme on jo noin 78 000 patenttia ympäri maailmaa. Pääset käsiksi alan kärkiteknologiaan ja saat kehittää siitä sovelluksia, jotka aidosti muuttavat yhteiskuntaa ihmisille paremmaksi.

Lähde mukaan matkalle tulevaisuuteen ja laita hakemuksesi Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Turjanmäki, ari.turjanmaki@nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Japanilainen Fujitsu on maailman suurimpiin kuuluva teknologiatuotteiden sekä ict-ratkaisujen ja -palvelujen toimittaja. Globaali visiomme on Human-centric intelligent society: olemme luomassa parempaa, ihmiskeskeisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa. Palvelemme asiakkaita heidän omalla äidinkielellään 100 maassa. Fujitsulaisia on 155 000 ympäri maailmaa, Suomessa meitä on 2150.

Hakuaika alkaa: 02.05.2018 Hakuaika päättyy: 30.06.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta