SOVELLUSKEHITTÄJÄ/ARKKITEHTI

Nice-business Consulting Oy (Nico) on auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa rekrytointi- ja resursointipalveluja asiakkaille. Olemme luotettava ja ketterä kumppani – toimitamme osaavat ict-asiantuntijat avaimet käteen periaatteella. Nico on osa Fujitsu-konsernia. Käy tutustumassa Nicoon osoitteessa www.nico.fi

Haemme emoyhtiöömme Fujitsuun useita:

Sovelluskehittäjiä ja –arkkitehteja

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Fujitsun Consulting & Professional Services yksikkö on digitaalisten ratkaisujen innovoija, toteuttaja ja operoija. Tarjoamme asiantuntijapalveluita ja projekteja sekä tuotamme järjestelmien hallintapalveluita asiakkaillemme. Perinteisten IT-palveluiden rinnalla tuotamme toimialakohtaisia liiketoimintapalveluita moderneilla alusta- ja API-talouden liiketoimintamalleilla. Luomme uudenlaisia ekosysteemejä uusien toimijoiden välille. Mahdollistamme palveluita asiakkaillemme keräämällä, jalostamalla ja jakamalla dataa IoT:n, data-analytiikan, AI/koneoppimisen, Blockchainin, API-ratkaisujen ja pilvipalveluiden avulla. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja sitä kuvaavat avainsanat Co-creation, Agile, Scrum, DevOps ja Automation.

Toimit osaamisesi mukaan joko arkkitehtina tai kehittäjänä vaativissa sovelluskehitystehtävissä Fujitsun asiakasprojekteissa.

Olet yhteensopiva kanssamme, jos tunnistat itsesi seuraavista

  • Agile, Scrum, DevOps, CI/CD, Test automation
  • Front end, HTML, Java/typescript, JS frameworks
  • Backend, Java, Rest API
  • SQL- ja No-SQL
  • Cloud services, Containers, API Management
  • Linux
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Halu jatkuvaan itsesi kehittämiseen

Hakemamme henkilöt innostuvat teknologian mahdollisuuksista. Heillä on intohimo ja kyky oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle kiinnostavan työpaikan osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä vaativien asiakasprojektien parissa. Saat käyttöösi ajanmukaiset työkalut ja mahdollisuuden jatkuvaan itsesi kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Haavisto osoitteesta timo.haavisto(at)fi.fujitsu.com.

Japanilainen Fujitsu on maailman suurimpiin kuuluva teknologiatuotteiden sekä ict-ratkaisujen ja -palvelujen toimittaja. Globaali visiomme on Human-centric intelligent society: olemme luomassa parempaa, ihmiskeskeisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa. Palvelemme asiakkaita heidän omalla äidinkielellään 100 maassa. Fujitsulaisia on 155 000 ympäri maailmaa, Suomessa meitä on 2150.

Hakuaika alkaa: 28.05.2018 Hakuaika päättyy: 27.06.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta