TIETOKANTA-ASIANTUNTIJOITA (3 kpl)

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme Tampereelle Nicon asiakkaalle

Tietokanta-asiantuntijoita

Pirkanmaan maakuntaan liittyviin ICT-hankkeisiin.

Tehtävänäsi on kehittää, hallita ja ylläpitää maakunnan tietokantoja sekä myös osallistua sovelluskerroksen ylläpitotehtäviin.

Tehtävän on määräaikainen, kestoltaan vajaa 1,5 vuotta eli vuoden 2019 loppuun.

Tehtävä edellyttää

- Oracle-ympäristöjen suunnittelu, hallinta, valvonta, varmistus ja ylläpito
- Sovelluspalvelinten suunnittelu, hallinta, valvonta ja ylläpito (Weblogic, Tuxedo, Jboss, ...)
- Linux/Unix-osaaminen
- Tietokannan sisäinen ohjelmointi (PL/SQL)
- Tietokantakokonaisuuksien ja riippuvuuksien hahmottaminen
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen toimintatapa
- Ongelmanratkaisukyky- ja organisointitaidot
- Kyky itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn
- Vastuullinen ote työskentelyyn yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
- Hyvät dokumentointitaidot

Lisäksi arvostamme:

- Kokemusta korkean saatavuuden ratkaisuista
- Oracle-sertifiointia
- Oracle-lisensoinnin tuntemusta
- Ymmärrys tietokantapalvelinten laitekokoonpanoista
- Kokemusta muista tietokantaohjelmistoista, erityisesti MS SQL -tietokantaklusterit
- Middleware-ohjelmistojen tuntemusta
- Suorituskyvyn mittaaminen ja optimointi
- ITIL-sertifiointia ja liiketoimintaprosessien tuntemusta ICMT-toimialalta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Nico tarjoaa erinomaisen työympäristön kansainvälisessä konsernissa sekä joustavan työsuhdemallin. Meillä voit sovittaa työn ja vapaa-ajan yhteen. Työaika ja ansiotaso muodostuu asiakashankkeiden ja sinun toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttamaan tuleviin projekteihisi. Toiveesi roolistasi hankkeissa huomioidaan aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi sekä tulevaisuuden tavoitteidesi pohjalta.

Työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä. Työssäoppiminen on Nicossa olennainen osa tehtävänkuvaa. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työtehtävien mukaisesti vuosittain varatun koulutusrahan myötä. Nicon työntekijöiden työssäjaksamista ja vapaa-ajantoimintaa tuetaan usean liikunta- ja kulttuurikerhon muodossa.

Nicossa asiakas asetetaan etusijalle. Olemme innovatiivisia, mutta toimimme järjestelmällisesti tuottaen asiakkaillemme jatkuvasti lisäarvoa. Jokainen Nicon työntekijä luo oman menestyksensä asiakashankkeiden kautta. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja asiantuntijamme työllistyvät uusiin mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin usein edellisen asiakkaan suositusten perusteella. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät ja tavoitteet toimeksiannoille. Annamme jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteet itsenäisesti. Olemme kiinnostuneita ammattimaisesta työtavasta sekä työn tuloksista ja asiakastyytyväisyydestä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Turjanmäki, ari.turjanmaki(at)nico.fi

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 30.07.2018 Hakuaika päättyy: 31.08.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta