TESTAUKSEN AMMATTILAISIA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on erikoistunut ICT-osaajien resursointiin ja rekrytointiin. Ymmärrämme digitaalisen maailman osaamiset ja roolit. Löydämme parhaat asiantuntijat määräaikaisesti vuokralle tai pysyvään tarpeeseen rekrytoitavaksi. Kauttamme löytyy niin valmiit osaajat kuin myös tulevaisuuden tähdet. Autamme asiakasta tunnistamaan sopivat henkilöt ja luomaan polun kyvykkyyksien kehittämiseksi uusiin digitaalisiin teknologioihin ja menetelmiin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme Helsinkiin

TESTAUKSEN AMMATTILAISIA

pitkäaikaisiin asiakashankkeisiin.

Tehtävässä työskentelet Nicon asiakkaiden hankkeissa konsulttina laadunvarmistuksen, testauksen suunnittelun, testaamisen ja testauksen automatisoinnin parissa. Tehtäviisi voi sisältyä myös asiakkaan testaustoiminnan kehittämistä koko ICT:n laadunvarmistuksen alueella tai sovellusten ja infrastruktuurien testauksen osalta erityisesti moderneissa SaaS- ja pilviympäristöissä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaidemme tiloissa tai joskus myös emoyhtiömme Fujitsun tiloissa Pitäjänmäellä Helsingissä

Roolisi voi olla esimerkiksi testauspäällikkö, testaaja tai testiautomatisoija riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Odotamme sinulta osaamista

  • ohjelmistojen ja infrastruktuurin testauksesta
  • testauksen suunnittelu- ja hallintavälineistä
  • käyttöliittymien ja API-rajapintojen testaamisesta
  • testauksen automatisoinnista
  • ketteristä menetelmistä (DevOps, Safe)

Arvostamme

  • ISEB/ISTQB sertifikaattien suorittamista
  • monitoimittajaympäristön hallinnan kokemusta testauksessa

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin.

Työsuhde- ja palkkamallimme on kannustava ja kilpailukykyinen. Voit vaikuttaa ansiotasoosi omalla ammattimaisella työtavallasi asiakashankkeissamme. Lisäksi sinulla on mahdollisuus joustavaan työmäärän toiveidesi ja elämäntilanteesi pohjalta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Voit osoittaa myös alustavaa kiinnostusta myöhempää työpaikanvaihtoa ajatellen – laita verkostoitumiskutsu Linkedinnissä Juha Hyväriselle sekä kerro tulevaisuuden työpaikkatoiveesi ja aikataulusi parilla lauseella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 24.08.2018 Hakuaika päättyy: 23.09.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta