FULLSTACK OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on erikoistunut ICT-osaajien resursointiin ja rekrytointiin. Ymmärrämme digitaalisen maailman osaamiset ja roolit. Löydämme parhaat asiantuntijat määräaikaisesti vuokralle tai pysyvään tarpeeseen rekrytoitavaksi. Kauttamme löytyy niin valmiit osaajat kuin myös tulevaisuuden tähdet. Autamme asiakasta tunnistamaan sopivat henkilöt ja luomaan polun kyvykkyyksien kehittämiseksi uusiin digitaalisiin teknologioihin ja menetelmiin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme Pääkaupunkiseudulle useita

FULLSTACK OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

Nicon asiakashankkeisiin tai rekrytoitavaksi Nicon asiakkaiden työpaikkoihin. Monet asiakkaamme ovat modernisoimassa liiketoimintaansa ja tietojärjestelmäarkkitehtuuriansa. He kehittävät uusia digitaalisia palveluita asiakkailleen sekä kumppaneilleen. Haemme osaajia työskentelemään muun muassa seuraavan tyyppisiin tilanteisiin.

Ohjelmistokehityksen modernisointi ja automatisointi pilvessä

Asiakkaamme siirtyy käyttämään ketterää kehittämistä, testiautomaatiota, jatkuvan toimituksen mallia ja pilvipalveluiden operointia automatisoidusti. Olemassa olevien ohjelmistojen jatkokehitys ja modernisointi. Uusien ohjelmistojen kehittäminen ja operointi PaaS-tason pilviratkaisujen päälle.

API-arkkitehtuurin ja -ekosysteemin toteuttaminen

Asiakkaamme kehittää sisäistä integraatioarkkitehtuuriaan API-pohjaiseksi sekä julkaisee ja kehittää ulkoisille kehittäjäorganisaatioille API-palveluita.

Asiakkaamme luo omalle toimialalleen API-ekosysteemin, joissa tavoitteena on konsolidoida kumppaneiden dataa ja palveluita kehittäjäorganisaatioille yhden API-alustan kautta.

Olet erinomainen ehdokas tehtäviin, jos

  • sinulla on vähintään 2 vuoden työkokemus full stack ohjelmistokehityksestä
  • tunnet AWS tai Azure julkiset pilvet sekä olet jo toteuttanut niiden päälle sovelluksia
  • ymmärrät mitä DevOps tarkoittaa ja sen miten ohjelmistokehitystä tehdään ketterästi
  • ymmärrät teknisesti API:t ja olet innokas oppimaan niiden mahdollisuudet ekosysteemin laajuisesti
  • halu ja kykyä kehittää itseäsi niin kouluttautumisen kuin itseopiskelun kautta uusiin osaamisiin

Nicon kautta sinulla on mahdollisuus edetä urallasi kolmea polkua hyödyntäen:

1. Voit rekrytoitua suoraan asiakkaamme palvelukseen.

2. Voit aloittaa ensin meidän työntekijänä ja siirtyä myöhemmin asiakkaallemme.

3. Voit tulla Nicon työntekijäksi, jolloin sinulla on vapaus valita projektisi ja sovittaa vapaa-aika ja työ yhteen haluamallasi tavalla.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si.

Voit osoittaa myös alustavaa kiinnostusta myöhempää työpaikanvaihtoa ajatellen – laita verkostoitumiskutsu Linkedinnissä Juha Hyväriselle sekä kerro tulevaisuuden työpaikkatoiveesi ja aikataulusi parilla lauseella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(a)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 24.08.2018 Hakuaika päättyy: 23.09.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta