OFFICE365 ASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on erikoistunut ICT-osaajien resursointiin ja rekrytointiin. Ymmärrämme digitaalisen maailman osaamiset ja roolit. Löydämme parhaat asiantuntijat määräaikaisesti vuokralle tai pysyvään tarpeeseen rekrytoitavaksi. Kauttamme löytyy niin valmiit osaajat kuin myös tulevaisuuden tähdet. Autamme asiakasta tunnistamaan sopivat henkilöt ja luomaan polun kyvykkyyksien kehittämiseksi uusiin digitaalisiin teknologioihin ja menetelmiin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme Pääkaupunkiseudulle useita

OFFICE365 ASIANTUNTIJOITA

Nicon asiakashankkeisiin tai rekrytoitavaksi Nicon asiakkaiden työpaikkoihin. Asiakkaamme ovat siirtymässä on-premise infraratkaisuista Office365 SaaS-palveluihin. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa Office365 migraatiohankkeita. Tunnet hyvin Microsoftin on-premise ratkaisut infran alueella ja pystyt luomaan polun pilvipohjaiseen ympäristöön.

Olet erinomainen ehdokas tehtäviin, jos sinulla on kokemusta

  • Microsoft on-premise infraratkaisuista
  • Office365:n käyttöönotosta migraatioineen
  • IT-infrastruktuurisuunnittelusta, toteuttamisesta ja operoinnista järjestelmäasiantuntijana

Nicon kautta sinulla on mahdollisuus edetä urallasi kolmea polkua hyödyntäen:

1. Voit rekrytoitua suoraan asiakkaamme palvelukseen.

2. Voit aloittaa ensin meidän työntekijänä ja siirtyä myöhemmin asiakkaallemme.

3. Voit tulla Nicon työntekijäksi, jolloin sinulla on vapaus valita projektisi ja sovittaa vapaa-aika ja työ yhteen haluamallasi tavalla.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si.

Voit osoittaa myös alustavaa kiinnostusta myöhempää työpaikanvaihtoa ajatellen – laita verkostoitumiskutsu Linkedinnissä Juha Hyväriselle sekä kerro tulevaisuuden työpaikkatoiveesi ja aikataulusi parilla lauseella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(a)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 24.08.2018 Hakuaika päättyy: 23.09.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta