FULLSTACK DEVELOPER ATTENDOLLE

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen, pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta.

Attendo hoitaa ja hoivaa suomalaisia operoimalla yli 80 terveydenhuollon yksikköä ja n. 350 hoiva- ja palvelukotia ympäri maan. Yritys työllistää Pohjoismaissa yli 22 000 ja Suomessa 10 000 alan ammattilaista ja on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa oli 511 MEUR vuonna 2017. Lue lisää: www.attendo.fi

Helsingin Ruoholahden pääkonttorissa toimiva Attendon tietohallinto vastaa Suomen yli 400:n toimipisteen kaikista ICT-palveluista sekä liiketoimintakriittisten sovellusten ylläpidosta, kehittämisestä, projektitoiminnasta ja käyttäjäkoulutuksesta.

Haemme nyt asiakkaallemme Attendolle Helsingin tietohallintotiimiin kokenutta

FULLSTACK DEVELOPERIA

vakituiseen työsuhteeseen.


Olet mukana kehittämässä hoivapalvelujen digitaalisia järjestelmiä yhdessä oman tiimisi, muiden tukipalveluiden ja liiketoiminnan kanssa. Omalta osaltasi tuot projekteihin tiedonhallinnan hyviä tapoja ja valvot, että päätökset tehdään tiedon laatu, käytettävyys ja arkkitehtuuri huomioiden. Tehtäviisi kuuluu ohjelmistojen toiminnallinen kehittäminen ja ylläpito huomioiden liiketoiminnan vaatimukset ja tarpeet. Pääset myös itse vaikuttamaan teknologiaratkaisujen valintaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Ohjelmistokehitysosaamista ja –välineiden tuntemusta
  • Osaamista yhdestä tai useammasta ohjelmointikielestä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, ratkaisuhakuisuutta, joustavuutta ja kehittämishenkisyyttä
  • Avoimuutta muutokselle ja uusille teknologioille
  • Hyviä tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja.

Eduksi katsomme

  • Kykyä ajatella ja toimia liiketoimintalähtöisesti
  • Seuraavien teknologioiden tuntemuksen: Java, Scala, Big Data, testausautomaatio, MS SQL, MySQL, Jira, Confluence.

Attendo tarjoaa sinulle näköalapaikan alansa johtavassa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä. Työyhteisö on kannustava, ammatillisesti kehittävä ja eteenpäin menevä. Attendo tarjoaa mahdollisuuden olla osana kehittämässä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen Jätä Hakemus –linkin kautta ja liitä mukaan valmis CV:si. Toimithan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 16.11.2018 mennessä. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 050 5922164 tai sähköpostitse osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Nice-business Consulting Oy (Nico) on ict-alan rekrytointeihin ja resursointeihin erikoistunut yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään liiketoiminnassaan tarjoamalla oikeat osaajat, oikeaan aikaan ja oikeaan tehtävään. Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi. Nico kuuluu Fujitsu-konserniin.

Hakuaika alkaa: 15.10.2018 Hakuaika päättyy: 16.11.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta