BUSINESS INTELLIGENCE -ASIANTUNTIJA KELALLE

Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. ICT- ja Kehittämispalveluissa työskentelee yli 950 asiantuntijaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Palvelu tuottaa sosiaaliturvan etuustietojärjestelmät, sähköiset asiointipalvelut kansalaisille, Kelan sisäiset ICT-palvelut sekä näihin liittyvän tilastoinnin ja raportoinnin. Lähivuosien merkittävimpiä haasteita tilastoinnin ja raportoinnin alueella on koko Kelan kattavan tietovaraston rakentaminen, sekä uusien dataa hyödyntävien palvelujen kehittäminen.

Haemme Kelalle ICT- ja kehittämispalvelujen tulosyksikköön

BUSINESS INTELLIGENCE –ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Business intelligence -asiantuntijana kehität ja ylläpidät Kelan keskitettyä, tietovarastopohjaista raportointia. Teknisen kehitystyön ohella keskityt erityisesti raportoinnin konseptien, sekä tiedon visualisoinnin kehittämiseen.

Työskentelet tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilaisista koostuvassa scrum-tiimissä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi voi kuulua myös muita tietovarastointiin, raportointiin ja/tai analytiikkaan liittyviä töitä. Pääset työskentelemään suurien tietomäärien parissa tuottaen palveluita, joiden asiakkaana ovat kaikki suomalaiset. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisten projektien parissa, merkittävän kansallisen toimijan palveluksessa.

Sinulla on

  • Vahva business intelligence -alueen kehittäjäkokemus
  • Intoa ja näkemystä raportoinnin, työpöytien, tiedon visualisoinnin yms. tiedon hyödyntämisratkaisujen kehittämiseen
  • Aktiivisuutta, yhteistyökykyä sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Eduksi katsomme

  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Kokemusta Cognos/TM1-tuoteperheestä
  • Kokemusta muista tietovarastoinnin/analytiikan osa-alueista, kuten esim. ennakoivasta analytiikasta, tietomallinnuksesta tai ETL:stä
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä

Pääasiallinen työvälineesi tulee olemaan Cognos Analytics. Kokemuksesi voi pohjautua myös muihin BI-teknologioihin, mutta olet valmis omaksumaan Cognoksen. Muut Kelan tietovarastointiin liittyvät pääteknologiat ovat Cognos TM1, Informatica PowerCenter, IBM PureData for Analytics (Netezza), sekä R. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Kelan päätalossa Helsingin Töölössä.

Kela tarjoaa sinulle merkityksellisen työn, jossa osaavat tekijät rakentavat yhdessä suomalaista hyvinvointia. Työkulttuuri on inhimillinen ja joustava. Asiantuntijoille tarjotaan hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä yhteisiin toimintatapoihin. Kela on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka pitää hyvää huolta työntekijöistään ja saa vuosittain kiitosta erityisesti työyhteisönsä hengestä. Kela tarjoaa myös erinomaiset työsuhde-edut. Kela kehittää ICT-ratkaisunsa pääasiassa itse, mikä tarjoaa asiantuntijoille laajat ura-, ja kehittymismahdollisuudet. Kela panostaa vahvasti ihmisten kouluttamiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen Jätä Hakemus –linkin kautta ja liitä mukaan valmis CV:si. Toimithan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 11.10.2018 mennessä. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 050 5922164 tai sähköpostitse osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Nice-business Consulting Oy (Nico) on ict-alan rekrytointeihin ja resursointeihin erikoistunut yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään liiketoiminnassaan tarjoamalla oikeat osaajat, oikeaan aikaan ja oikeaan tehtävään. Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi. Nico kuuluu Fujitsu-konserniin.

Hakuaika alkaa: 11.09.2018 Hakuaika päättyy: 11.10.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta