MUUTOSHALLINTAPÄÄLLIKKÖ (Tampere)

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

MUUTOSHALLINTAPÄÄLLIKKÖ (CHANGE MANAGER)

Muutoshallintapäällikön -roolissa tehtävänäsi on asiakkaiden toimintaympäristön muutosten operatiivinen koordinointi tehokkaasti, ammattimaisesti ja kannattavasti siten, että asiakas on tyytyväinen saatuun palveluun myös hinnan ja laadun osalta. Muutokset liittyvät yleisesti infrapalveluihin ja palvelinalustojen & sovellusten tai työasema- ja viestintäpalveluiden muutoksiin. Muutosten määrät ja koot vaihtelevat ja tyypillisesti sinulla on kymmeniä muutoksia yhtäaikaisesti hoidettavana. Osa muutoksista voi myös olla pienprojekteja, joita raportoidaan asiakkaalle projektiprosessin mallien mukaisesti, joten ymmärrys ja kokemus projektipäällikön –roolista on tässä työtehtävässä avainasemassa.

Päivittäinen työ tehdään läheisessä yhteistyössä asiakastiimin ja asiantuntijoiden kanssa. Toivomme sinulta innostunutta ja aktiivista otetta sekä sitkeyttä ja päättäväisyyttä erikokoisten muutosten läpiviennissä. Henkilönä olet sosiaalinen ja järjestelmällinen ja ymmärrät asiakasnäkökulman. Toimit roolissa hyvin itsenäisesti, vastuullisesti ja erittäin määrätietoisesti viedäksesi muutokset maaliin sovitussa aikataulussa ja kustannustasossa, mutta osaat myös liputtaa ja kysyä, jos tarvitset apua.

Erityisesti odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä yhdistettynä projektipäällikkö-roolin mukaiseen tekemiseen, teknistä osaamista yhdestä tai useammasta infrapalvelun osa-alueesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • Vähintään 2-3 vuoden kokemusta muutoshallintapäällikkö -roolin mukaisista työtehtävistä
  • Aiempaa kokemusta muutoshallintaprosessista ja sen mukaan toimimisesta
  • Aiempaa kokemusta projektinhallintaprosessista ja sen mukaan toimimisesta
  • Teknistä infrajärjestelmäosaamista (EUS, DCS, Network)
  • Hyviä verkostoitumistaitoja sekä tiimityö- ja neuvottelutaitoja
  • Aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja halua työskennellä asiakkaiden kanssa
  • Aiempaa kokemusta kustannuslaskennasta ja seurannasta (REV / GM / DM)
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Työtä pelkäämätöntä asennetta, ketteryyttä ja paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä, monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä sekä mahdollisuuden oppia uutta. Uusien asiakasprojektien lähtiessä liikkeelle, toivomme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Ari Turjanmäki, ari.turjanmaki(at)nico.fi.

Hakuaika alkaa: 13.09.2018 Hakuaika päättyy: 31.10.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta