JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA ASPOLLE

ASPO on monialayhtiö, joka on keskittynyt vahvaa erikoisosaamista vaativille liiketoiminta-alueille. Omistamme ja kehitämme B-to-B-markkinoiden johtavia yritysbrändejä. Kaikilla brändeillä on keskeinen asema asiakkaidensa muuttuvissa arvoketjuissa. ESL Shipping on Itämeren johtava kuivia irtolasteja kuljettava varustamo. Leipurin palvelee leipomo- ja elintarviketeollisuutta sekä kodin ulkopuolisen syömisen markkinoita kokonaisratkaisuilla. Telko on johtava Itämeren alueen muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntija ja jakelija. Kauko on vaativien liikkuvien tietotyöympäristöjen asiantuntija, joka toimittaa parhaat työkalut, tuottavuutta parantavat ratkaisut ja tehokkaan käytön varmistavat palvelut terveydenhuollon, teollisuuden, logistiikan ja viranomaisten tarpeisiin.

Nico hakee asiakkaalleen Aspolle

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

työskentelemään määräaikaisessa (noin 10 kuukautta) asiantuntijatehtävässä Helsingin Sörnäisiin. Työnantajasi on Nico, mutta työpisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa. Työ alkaa 2019 tammikuun alussa.

Työtehtävät muodostuvat Aspon IT-infran asiantuntija-, tuki- ja vianselvitystehtävistä niin Suomessa olevissa toimipisteissä kuin kuivarahtialuksissa. Työ tehdään pääsääntöisesti Helsingistä käsin päivätyönä, mutta tarvittaessa myös aluksissa paikan päällä niiden satamakäyntiaikoina Suomen länsirannikon satamissa.

Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta järjestelmäasiantuntijana toimimisesta sekä vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta seuraavista

  • Windows palvelimet jaActive Directory
  • Windows työasemat ja ohjelmistot
  • Tietoliikenneverkot, -laitteet ja –kaapeloinnit
  • Tulostusympäristöt
  • IT-ympäristöjen tuotannon valvonta ja operointi

Tehtävä valittavalta odotetaan erinomaisia vianselvitystaitoja ja kykyä toimia paineen alla. Tehtävä edellyttää lisäksi joustavuutta matkustaa tarvittaessa nopeallakin aikataululla länsirannikon satamakaupunkeihin laivojen IT-ympäristöjen onsite-tukitehtäviin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa ansiotasosi muodostuu asiakastyön määrän ja asiakaslaskutuksesi pohjalta. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 0505922164 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Hakuaika alkaa: 05.10.2018 Hakuaika päättyy: 15.12.2018
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta