CLOUD ASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme pääkaupunkiseudulle

CLOUD SPECIALISTS

Tehtävässä työskentelet Nicon asiakkaiden hankkeissa asiantuntijana julkisten pilvipalveluiden ratkaisujen suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tehtäviin sisältyy asiakkaiden nykyisten ympäristöjen haltuunottoa, pilvimigraatiopolkujen suunnittelua sekä teknisiä toteutustehtäviä. Ymmärrät hybrid IT arkkitehtuurit ja parhaat käytännöt niiden suunnittelussa. Osaat tehdä kapasiteettisuunnittelua ja kustannuslaskelmia sekä vertailua erilaisten vaihtoehtojen välillä. Tiedostat tarpeen joustavaan skaalautumiseen sekä toiminnan varmistamiseen ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat. Tuotat asiakkaille uskottavia suunnitelmia ja pystyt perustelemaan ne päättäjille.

Odotamme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta Azuresta sekä IaaS että Paas tasolta
  • Osaamista ja kokemusta pilvipohjaisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • Palveluiden ja toimintojen automatisointi- ja monitorointiosaamista
  • Vahvaa käytännön osaamista Linux- ja/tai Windows-pohjaisten järjestelmien hallinnoinnista pilvessä tai virtuaaliympäristössä
  • Kokemusta scriptauksesta, esimerkiksi Python, Powershell
  • Ketterien menetelmien kokemus, Kanban/Scrum
  • Tietoliikenteen perusteet
  • Suomen kielen taito
  • Tekninen dokumentointitaito

Arvostamme lisäksi

  • AWS osaamista ja kokemusta

Toivomme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Nico tarjoaa erinomaisen työympäristön kansainvälisessä konsernissa sekä joustavan työsuhdemallin. Meillä voit sovittaa työn ja vapaa-ajan yhteen. Työaika ja ansiotaso muodostuu asiakashankkeiden ja sinun toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttamaan tuleviin projekteihisi. Toiveesi roolistasi hankkeissa huomioidaan aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi sekä tulevaisuuden tavoitteidesi pohjalta.

Työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä. Työssäoppiminen on Nicossa olennainen osa tehtävänkuvaa. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työtehtävien mukaisesti vuosittain varatun koulutusrahan myötä. Nicon työntekijöiden työviihtyvyyttä ja vapaa-ajantoimintaa tuetaan usean liikunta- ja kulttuurikerhon muodossa.

Nicossa asiakas asetetaan etusijalle. Olemme innovatiivisia, mutta toimimme järjestelmällisesti tuottaen asiakkaillemme jatkuvasti lisäarvoa. Jokainen Nicon työntekijä luo oman menestyksensä asiakashankkeiden kautta. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja asiantuntijamme työllistyvät uusiin mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin usein edellisen asiakkaan suositusten perusteella. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät ja tavoitteet toimeksiannoille. Annamme jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteet itsenäisesti. Olemme kiinnostuneita ammattimaisesta työtavasta sekä työn tuloksista ja asiakastyytyväisyydestä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Voit osoittaa myös alustavaa kiinnostusta myöhempää työpaikanvaihtoa ajatellen – laita verkostoitumiskutsu Linkedinnissä Juha Hyväriselle sekä kerro tulevaisuuden työpaikkatoiveesi ja aikataulusi parilla lauseella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(a)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Hakuaika alkaa: 31.01.2019Hakuaika päättyy:02.03.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta