POWERSHELL-ASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 

Haemme pääkaupunkiseudulle 

POWERSHELL-ASIANTUNTIJA

Tehtävässä työskentelet Nicon emoyhtiön Fujitsun asiakastoimeksiannossa kaupanalan asiakkaan käyttäjä- ja pääsynhallinnan ratkaisuun liittyvissä automatisointitehtävissä.

Toimeksianto on määräaikainen 31.12.2019 saakka ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Arvioitu työkuorma on noin 50% kokopäiväisestä työajasta.

Odotamme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta ja osaamista Powershell scriptauksesta
  • Microsoft työasema- ja palvelinratkaisujen tuntemista
  • Active directory osaamista
  • Suomen kielen taito
  • Tekninen dokumentointitaito

Toivomme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(a)nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Hakuaika alkaa: 26.03.2019Hakuaika päättyy: 25.04.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta