OHJELMISTOTESTAAJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on erikoistunut ICT-osaajien resursointiin ja rekrytointiin. Ymmärrämme digitaalisen maailman osaamiset ja roolit. Löydämme parhaat asiantuntijat määräaikaisesti vuokralle tai pysyvään tarpeeseen rekrytoitavaksi. Kauttamme löytyy niin valmiit osaajat kuin myös tulevaisuuden tähdet. Autamme asiakasta tunnistamaan sopivat henkilöt ja luomaan polun kyvykkyyksien kehittämiseksi uusiin digitaalisiin teknologioihin ja menetelmiin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 

Haemme Pääkaupunkiseudulle

OHJELMISTOTESTAAJAA

pitkäaikaiseen asiakashankkeeseen. 

Tehtävässä työskentelet Nicon asiakkaan hankkeessa konsulttina testitapausten suunnittelun ja käyttöliittymän kautta tapahtuvan ohjelmistotestauksen parissa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa Tikkurilassa Vantaalla sekä osittain Pitäjänmäellä Helsingissä.

Odotamme sinulta osaamista

  • ohjelmistojen manuaalitestauksesta sekä testauksen raportoinnista
  • testauksen suunnittelu- ja hallintavälineistä, Team Foundation Server
  • käyttöliittymätestauksesta
  • ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä (scrum)
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme

  • ISEB/ISTQB sertifikaattien suorittamista
  • testausautomaation tuntemista

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin.

Työsuhde- ja palkkamallimme on kannustava ja kilpailukykyinen. Voit vaikuttaa ansiotasoosi omalla ammattimaisella työtavallasi asiakashankkeissamme. Lisäksi sinulla on mahdollisuus joustavaan työmäärän toiveidesi ja elämäntilanteesi pohjalta.

Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 10.04.2019Hakuaika päättyy: 10.05.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta