OHJELMISTOARKKITEHTI - AWS PILVI

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 

Haemme pääkaupunkiseudulle emoyhtiöllemme Fujitsulle

OHJELMISTOARKKITEHTI – AWS-CLOUD

Tehtävässä työskentelet Fujitsu Cloud & Application transformation alueella tarjoamakehityksessä, myynnintuessa ja toteutushankkeissa arkkitehtina. Tunnistat asiakkaan tilanteen niin pilvipalveluiden kuin sovellustenkin osalta, ja pystyt sen pohjalta tuottamaan ratkaisuehdotuksen sovellusten siirtämisestä julkisiin pilvipalveluihin kustannustehokkaasti. Osallistut transformation hankkeisiin suunnittelemalla ja ohjaamalla teknistä toteutustyötä sekä myöhemmin DevOps-mallin mukaan toteuttajana ohjelmistokehitysvaiheessa. Tehtäviin sisältyy sekä application tranformation kuin cloud native –alueen tehtäviä. 

Arvostamme kokemusta yhteistyöstä asiakasrajapinnassa päättäjien kanssa kuin myös teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään sisältyy toteutustason teknistä työtä niin pilvipalveluiden kuin sovelluskehityksen ja jatkuvan toimituksen alueilla.

Odotamme sinulta

  • Teknisen tason AWS osaamista ja kokemusta 
  • Sovellusarkkitehtuuri- ja full stack ohjelmointiosaamista (Java)
  • DevOps ja Safe toimintatapojen ja kypsyysmallien tuntemista
  • Kykyä tuottaa erinomaisia esityksiä ja esiintymistaitoja
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Toivomme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta viimeistään 25.8. 2019 ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Hakuaika alkaa: 10.07.2019Hakuaika päättyy: 25.08.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta