AZURE CLOUD ARCHITECT

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 

Haemme Fujitsulle pääkaupunkiseudulle vakituiseen palvelukseen

AZURE CLOUD ARCHITECT

Tehtävässä työskentelet Fujitsun asiakashankkeissa asiantuntijana julkisten pilvipalveluiden ratkaisujen suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tehtäviin sisältyy asiakkaiden nykyisten ympäristöjen haltuunottoa, pilvimigraatiopolkujen suunnittelua sekä teknisiä toteutustehtäviä. Ymmärrät hybrid/multicloud -arkkitehtuurit ja parhaat käytännöt niiden suunnittelussa. Osaat tehdä arkkitehtuuri-, kapasiteetti- ja tietoturvasuunnittelua sekä kustannuslaskelmia ja vertailua erilaisten vaihtoehtojen välillä. Tiedostat tarpeen joustavaan skaalautumiseen sekä toiminnan varmistamiseen ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat. Tuotat asiakkaille uskottavia suunnitelmia ja pystyt perustelemaan ne päättäjille. 

Odotamme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta Azuresta sekä IaaS että Paas tasolta
  • Osaaminen ja kokemus pilvipohjaisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • Palveluiden ja toimintojen automatisointi- ja monitorointiosaamista
  • Vahvaa käytännön osaamista Linux- ja/tai Windows-pohjaisten järjestelmien hallinnoinnista pilvessä tai virtuaaliympäristössä
  • Kokemusta scriptauksesta, esimerkiksi Powershell
  • Ketterien menetelmien kokemus, Kanban/Scrum
  • Tietoliikenteen ja tietoturvan perusteet
  • Suomen kielen taito
  • Tekninen dokumentointitaito

Arvostamme lisäksi 

  • Azure sertifikaatteja

Toivomme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Voit osoittaa myös alustavaa kiinnostusta myöhempää työpaikanvaihtoa ajatellen – laita verkostoitumiskutsu Linkedinnissä Juha Hyväriselle sekä kerro tulevaisuuden työpaikkatoiveesi ja aikataulusi parilla lauseella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(a)nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Hakuaika alkaa: 04.07.2019Hakuaika päättyy: 31.08.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta