C# / .NET OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ - TIETOTURVARATKAISUT

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 

Haemme pääkaupunkiseudulle useita

C# / .NET OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

Tehtävässä työskentelet emoyhtiömme Fujitsun Enterprise Cyber Security liiketoimintayksikön (ECS) asiakashankkeissa osana ohjelmistokehitystiimiä, joka toteuttaa suomalaisille ja ulkomaisille kansainvälisille asiakkaille IAM-järjestelmien räätälöinti- ja integraatioratkaisuja.  Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus tutustua identiteetin ja pääsynhallinnan alueen konsepteihin ja ratkaisuihin enterprise -tason ympäristöissä, joissa on kymmeniä erilaisia ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä, joiden pääsynhallinta hoidetaan keskitetysti IAM-järjestelmän kautta.

Toivomme sinulta 

 • Aikaisempaa kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä .NET teknologialla Web ympäristössä
 • Osaamista myös joiltain seuraavilta osa-alueilta
  • Angular,
  • Typescript
  • Entityframework ja tietokannat
  • .NET Core WebAPI palveluiden toteuttaminen
 • Ketterien menetelmien ja DevOpsin tuntemusta 
 • Intoa ja motivaatiota opiskella jatkuvasti uusia asioita erityisesti IAM- ja tietoturva-alueella

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin. Nicon kautta pääset mukaan yhteen Suomen suurimpaan ICT-osaajayhteisöön osana Fujitsu konsernia.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi


Hakuaika alkaa: 05.09.2019Hakuaika päättyy: 30.12.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta