SOVELLUSARKKITEHTI, SOFTWARE ARCHITECT (JAVA/AWS)

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 

Haemme Helsinkiin emoyhtiöllemme Fujitsulle vakituiseen työsuhteeseen

SOVELLUSARKKITEHTI, SOFTWARE ARCHITECT (JAVA/AWS)

Tehtävässä työskentelet Fujitsun konsultointi- ja asiantuntijapalveluissa (C&PS) sovellusarkkitehtina. Tiimin vastuulla on Open Source -pohjainen sovelluskehitys, jota tehdään DevOps-mallilla. Tehtävässä on mahdollisuus ottaa vastuuta erityisesti AWS:ään rakennettavien CI/CD käytäntöjen ja työkalujen syvällisestä osaamisesta ja osaamisen levittämisestä organisaatiossa, joten jos pilvipohjainen sovelluskehitys kiinnostaa, jatka lukemista! 

Työkaluina koodauksessa yleisimmin käytössä on Java, mutta lisääntyvissä määrin myös Node.js, Javascript ja modernit frameworkit kuten React ja Angular. Tällä hetkellä pilvialustoista tärkein on AWS, jolla tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja eri toimialoille ja erilaisiin tarpeisiin. Fujitsu on multi-cloud vendor ja siten talo tarjoaa ratkaisuja useille pilvialustoille, joten kiinnostuksesi mukaan myös muut alustat tulevat tutuiksi. 

Toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden sovellusarkkitehtuuri- ja full stack ohjelmointiosaamista (Java)
  • Kokemusta joistakin seuraavista teknologioista:
    • Node.js, Scala, Kotlin, JavaScript, Python, Spring, React, Angular, AWS, Serverless, Docker, CI/CD, tietokannat, Linux
  • DevOps ja Safe toimintatapojen ja kypsyysmallien tuntemista
  • Halua ymmärtää ja ratkaista asiakkaan ongelmia sekä kykyä suunnitella laajojakin kokonaisuuksia 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito 

Eduksi katomme:

  • Teknisen tason AWS osaaminen ja kokemus
  • Transformaatiohankkeiden toteutus ja suunnittelu 

Fujitsu on yksi Suomen suurimmista sovelluspalveluiden toimittajista ja palveluksessamme työskentelee noin tuhat sovellusosaajaa. Tiimissäsi sinua odottaa 13 osaajaa, joilla on pitkä kokemus sovelluskehityksestä. Yhdessä työskennellessä sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan. Tehtävässä on lisäksi mahdollisuus hyödyntää koko globaalin organisaatiomme luomaa tietotaitoa sekä kumppanuuksia. Teemme esimerkiksi aktiivisesti yhteistyötä pilvipalveluiden tarjoajien kanssa ja kehitämme henkilöstöämme. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja etenemme sopivien hakijoiden löydyttyä. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valitulle tehdään Fujitsu-konsernin käytännön mukaisesti perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elli Taivassalo, elli.taivassalo(a)nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Katso alla olevalta videolta esimerkki siitä, miten DB Schenker ja Fujitsu ovat rakentaneet pakettinoutopalvelun K-kauppoihin. Alustana on Fujitsun tuottama pilvipalvelu.  

Hakuaika alkaa: 04.10.2019Hakuaika päättyy: 03.11.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta