CLOUD SECURITY ASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. 


Haemme emoyhtiöllemme Fujitsulle Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen


CLOUD SECURITY ASIANTUNTIJAA
 
 Enterprise and Cyber Security –yksikköön. Olet osa Fujitsun Pohjoismaiden tietoturvakonsultoinnin ja -asiantuntijapalveluiden yksikköä, jossa toimit yhteistyössä muiden asiantuntijoiden, asiakkaiden ja myynnin kanssa.

Tehtäväsi muodostuvat Fujitsun asiakkaiden käyttämien julkisten pilvien sekä monipilvi- ja hybridipilviratkaisujen tietoturva- ja tietosuojavaatimusten kartoittamisesta sekä niiden vaatimien tietoturvaratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Tehtävässä voit osallistua suurempaan asiakastoteutukseen pilvitoteutukseen osana Fujitsun kokonaispalvelua tai toimia asiantuntijana ja konsulttina auttamassa asiakkaita keskittyen pilvitietoturvaan.


Odotamme sinulta

  • Tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvää aikaisempaa käytännön työkokemusta
  • Tietoturvan hallintamallien and compliance vaatimusten osaamista
  • Azure, AWS tai Google cloud platform osaamista erityisesti tietoturvan osalta
  • Palomuuri-, tietoliikenne- ja palvelinosaamista
  • Käyttäjä- ja identiteetinhallinnan kokemusta
  • Haavoittuvuuksien ja tunkeutumisen tunnistamisen sekä estämisen tekniikat ja työkalut
  • Taitoa toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä 
  • Halua auttaa asiakkaita löytämään ratkaisuja haastavassa kybertoimintaympäristössä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme tietoturvaan ja pilvipalveluihin liittyviä sertifiointeja.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja sertifioitua alan tunnustetuksi osaajaksi sekä mielenkiintoiset asiakashankkeet Suomessa ja Pohjoismaissa.

Toivomme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Voit osoittaa myös alustavaa kiinnostusta myöhempää työpaikanvaihtoa ajatellen – laita verkostoitumiskutsu Linkedinnissä Juha Hyväriselle sekä kerro tulevaisuuden työpaikkatoiveesi ja aikataulusi parilla lauseella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(a)nico.fi. 

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Hakuaika alkaa: 08.10.2019Hakuaika päättyy: 07.12.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta