INTEGRAATIOARKKITEHTI, AZURE INTEGRATION SERVICES

NICO on IT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja työpaikkoihin. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia. Lisätietoja osoitteesta: https://www.nico.fi/

Nico hakee

INTEGRAATIOARKKITEHTI , AZURE INTERGRATION SERVICES

johtavalle digitaalisia palveluita tuottavalle asiakkaalleen.

Työtehtävät muodostuvat asiakkaiden Azure-pilvipalvelussa olevien tai sinne siirrettävien palveluiden, sovellusten ja datojen integroinnista organisaation sisällä sekä ulkoisten toimijoiden kesken. 

Asiakkaat toteuttavat merkittävissä määrin cloud transformation ohjelmia joiden myötä pilveen siirrettävien ratkaisujen tueksi tarvitaan integraatioarkkitehtuureja ja –ratkaisuja Azure-pilvessä toteutettuna.

Asiakasprojektien lisäksi tehtäviin sisältyy myynnin tukea integraatioalueen ratkaisuarkkitehtina.

Odotamme seuraavia

  • Azure yleisosaaminen
  • Kokemus iPaas palvelukonsepteista
  • Azure Integration services ja API management kokemus
  • DevOps työskentelymallin ja automaation tuntemus
  • Integraatioarkkitehtuurien suunnitteluosaaminen
  • Azure dataplatform ratkaisujen tuntemus
  • Tarjoustyöskentelykokemus
  • Halu työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Suomen kielen osaaminen

Nicon asiakas tarjoaa erinomaiset ammatilliset osaamisen kehittämismahdollisuudet niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tuleva työnantajasi on merkittävä Microsoft-kumppani ja tarjoaa työntekijöille vahvan tuen menestyä niin asiakastehtävissä kuin työuralla. Ympärilläsi on saman osaamisalueen kollegoita, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia saaden sparrausta omalle työllesi.Tarjoamme mahdollisuuden myös sertifioitua Microsoftin teknologioihin.

Rekrytointi korona-aikana tapahtuu ketterästi huomioiden tarvittavat turvallisuustoimenpiteet. Tarjoamme mahdollisuuden keskustella aluksi etävälinein tehtävän soveltuvuudesta sinulle sekä samalla täydentää tietojasi niin työnantajaorganisaatiosta, tehtävänkuvasta kuin asiakashankkeista. 

Työtehtävät tapahtuvat toistaiseksi asiakasorganisaatioiden käytännöt huomioiden pääosin etänä. Myöhemmin epidemiatilanteen helpottaessa tapahtuu paluu lähityöhön, jossa työskennellään tarvittaessa myös asiakkaiden tiloissa.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta +358293025812 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi. 

Hakuaika alkaa: 04.12.2020Hakuaika päättyy: 31.03.2021

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta