IT-REKRYTOIJA

Etsimme tällä hetkellä useampaa uutta it-rekrytointeja taitavaa henkilöä verkostoomme. Nico auttaa asiakkaitaan löytämään osaajat haastaviin it-rooleihin ja nyt me tarvitsemme lisäkäsiä it-ammattilaisten etsimiseen!
 
Tässä roolissa toimit Talent Sourcerina/it-rekrytoijana vastuullisten rekrytointikonsulttiemme apuna: rakennat ja ylläpidät omaa osaajaverkostoasi ja yhdistät oikeita osaajia oikeisiin tehtäviin. Tärkeimpänä tehtävänäsi on etsiä ja kontaktoida it-osaajia kuhunkin suorahakutoimeksiantoon määritellyn osaamisprofiilin puitteissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä jokaiseen hakuun erikseen nimetyn vastuullisen rekrytointikonsultin kanssa. Perehdytämme sinut organisaatioomme, arvoihimme, toimintatapoihimme ja työkaluihimme huolellisesti, jotta erinomainen asiakastyytyväisyys säilyy ja sinun työskentelysi on mahdollisimman mukavaa ja sujuvaa. 

Rooli on itsenäinen mutta sisältään paljon yhteistyötä ja kommunikointia: pääset tutustumaan mielenkiintoisiin yrityksiin, uusiin teknologioihin sekä alan parhaisiin asiantuntijoihin. Tarjoamme sinulle ammattimaiset työvälineet ja kokeneen työparin jokaiseen suorahakutoimeksiantoon. Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta it-rekrytointien toteuttamisesta, jotta toimeksiantoihin hyppääminen sujuu joustavasti. 

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta rekrytointien toteuttamisesta, joko headhunterina tai inhouse-rekrytointien parista
  • Tuntemusta it-alasta ja sen eri rooleista sekä teknologioista
  • Kokemusta suorahaussa käytettävistä työkaluista
  • Rohkeutta kontaktoida kandidaatteja proaktiivisesti
  • Kykyä kertoa oleellinen sisältö avoinna olevasta tehtävästä kandidaateille sekä herättää passiivisten hakijoiden kiinnostuksen uusiin mahdollisuuksiin
  • Pitkäjänteisyyttä, tekemämme rekrytoinnit ovat joskus todella haastavia


Voit työskennellä tehtävässä osa-aikaisesti työsuhteessa tai itsenäisenä konsulttina/freelancerina. Emme valitettavasti voi tarjota täysiaikaista työtä vaan tehtävä on ”tarvittaessa töihin kutsuttava”. 

Nico on Fujitsun omistama it-alan rekrytointi- ja asiantuntijavuokrausyritys, joka tarjoaa asiantuntijaosaamista asiakkaiden tietohallinnon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Tallinnassa. Käy tutustumassa kotisivuihimme osoitteessa: www.nico.fi 

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin taustastasi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.3. mennessä oheisen linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Hakuaika alkaa: 10.02.2021Hakuaika päättyy: 07.03.2021

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta