TESTAUKSEN ASIANTUNTIJA FUJITSULLE

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000.

Nico etsii Fujitsulle vakituiseen työtehtävään kahta 

TESTAUKSEN ASIANTUNTIJAA

asiantuntijapalveluiden liiketoimintapraktiikkaamme.

Fujitsun asiantuntijapalvelut auttavat asiakkaita toteuttamaan moderneja digitaalisia palveluita useiden eri toimialojen ja ratkaisujen alueilla. Asiakkaillemme on yhteistä tapa organisoida ohjelmistotuotanto ketterästi hankkien osaajia yksittäin tai tiimeittäin kumppaneilta. Työympäristö muodostuu laaja-alaisesti asiakkaan, Fujitsun ja kolmansien osapuolien osaajista kuten arkkitehdeista, scrum-mastereista, product ownereista, design ownereista, testaajista ja devops -asiantuntijoista unohtamatta asiakkaan liiketoiminnan ja päättäjien edustajia.

Testauksen asiantuntijana huolehdit kehitystiimien ja muiden testausasiantuntijoiden kanssa hankkeiden ja jatkuvien palveluiden toteutumisesta laadukkaasti ja asiakkaiden tarpeiden täyttämisestä. Hankkeissa testaajamme konsultoivat, suunnittelevat ja toteuttavat testausta yhdessä asiakkaiden kanssa. Toimit testauksen asiantuntijana asiakasprojekteissa osana ohjelmistoalan erilaisista osaajista koostuvaa tiimiä.

Asiantuntijapalveluiden liiketoiminnalle luontaisesti asiakkaamme arvostavat osaajiamme yksilötasolla ja valitsevat hankkeisiinsa sopivat tekijät ansioluetteloiden ja haastatteluiden pohjalta. Julkishallinnon organisaatiot kilpailuttavat testauksen asiantuntijapalvelut pohjautuen yksilöistä muodostuvien tiimien osaamisista, kokemuksesta ja sertifioinneista. Oletkin valmis näyttämään asiakkaille osaamisesi ja kokemuksesi niin ajantasaisen ansioluettelon kuin erinomaisten viestintätaitojesi kautta haastatteluissa hankkeisiin ja toimeksiantoihin.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus asiakasorientoituneelle testaajalle, joka haluaa olla asiakkaan johtamissa tiimeissä testaamassa räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja ja kehittää osaamistaan aktiivisesti työtehtävien, koulutusten ja sertifiointien kautta. Uusiin mielenkiintoisin projekteihin pääsemisessä auttaa ymmärrys asiantuntijaliiketoiminnan periaatteista ja ohjelmistotuotannon organisointimalleista.

Toivomme ehdokkailta

  • Kokemusta tietojärjestelmien automaatiotestauksesta
  • Osaamista erilaisista testaustyökaluista sekä testauksen dokumentointiin käytettävistä välineistä
  • ISTQB Foundation -sertifikaattia tai muu vastaava
  • Tarkkaa työskentelyotetta virheiden ja puutteiden havainnoimiseksi
  • Kykyä ottamaan helposti haltuun uusia työkaluja ja teknologioita

Tehtävässä auttaa menestymään koulutuspohja tietojenkäsittelyn tai vastaavan aiheen parista joko ammattikorkeakoulu- tai Master’s tasoisena tutkintona. 


 Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa ja toiminnassasi korostuvat hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä järjestelmällinen työote. Pystyt toteuttamaan teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti sekä suomen että englannin kielellä. Etsimme ennen kaikkea kädet savessa -asenteella olevaa henkilöä, jolla on intoa uusiin haasteisiin!
 
 Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys.
 
 Tarjoamme sinulle paikan osaavassa ja vaihtelevassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asiakkuuksiemme sekä osaamisemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!
 
 Kiinnostuitko? 

Jätä CV:si pikaisesti järjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja palkkaamme henkilöt heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen, p. 050 5922164 tai sähköposti juha.hyvarinen@fujitsu.com
 
 

Hakuaika alkaa: 04.05.2021Hakuaika päättyy: 03.06.2021

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta