SENIOR DATA ARCHITECT / ENGINEER ATEALLE

Nice-business Consulting Oy (Nico) on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja työpaikkoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu-konserniin. Lisätietoja osoitteesta https://nico.fi

Atea Finland on it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön – rakennamme Suomea tietotekniikalla. Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on 700 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen.  Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Kaikessa työssämme teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. 

Nico hakee Atealle

SENIOR DATA ARCHITECT / ENGINEER, AZURE DATA PLATFORM

vakituiseen tehtävään Data & AI – praktiikkaan.

Atea on tunnettu ja vahva toimija Pohjoismaissa IT-tuoteliiketoiminnassa sekä loppukäyttäjä- ja kapasiteettipalveluissa. Nyt investoimme kasvuun myös liiketoimintaa tukevien sovellusten, datan ja integraatioiden sekä automaation ja tuottavuuden alueilla.

Atean Data & AI-praktiikka eli Analytics & Optimization -tiimi auttaa asiakkaita informaatioarkkitehtuurien ja tiedonhallinnan prosessien sekä niitä tukevien teknisten ratkaisujen kehittämisessä. Mahdollistamme organisaatioiden ajantasaiseen ja luotettavaan tietoon pohjautuvan toiminnan modernissa verkostoituneessa maailmassa, jossa dataa kerätään organisaation ulkoa sekä tuotetaan, jalostetaan ja hyödynnetään sisäisesti sekä jaetaan ulkoisille sidosryhmille. Luomme asiakkaillemme entistä parempia valmiuksia tiedolla johtamiseen ja päätöksentekoon visualisointi-, analytiikka- ja raportointiratkaisujen avulla. Palveluihimme kuluu myös koneoppimiseen, toiminnan optimointiin ja automaatioon liittyvien ratkaisujen toteuttaminen.

Tiimimme koko on tällä hetkellä 10 asiantuntijaa ja heidän taustansa ovat tietojenkäsittelyn, taloustieteen ja matematiikan alueilta. 

Toimitamme palvelumme konsultointi- ja projektitoimitusmalleilla. Pääosa ratkaisuistamme toteutetaan Microsoft Azure Data Platform palveluiden päälle.

Senior Data Architectin / Engineerin tehtävät muodostuvat asiakashankkeista, joissa suunnitellaan, toteutetaan, ylläpidetään ja optimoidaan tietoarkkitehtuureja, tietomalleja ja tietovirtoja sekä niitä tukevia teknisiä ratkaisuja kuten ETL-, tietovarasto-, tietokanta-, analytiikka- ja raportointialustat. 

Senior roolissa katsot tulevaisuuteen niin teknologian kuin tiedonhallinnan alueella yleisesti, jatuot praktiikallemme esiin uusia mahdollisuuksia kehittää palveluitamme ja osaamistamme sekä sitä kautta lisäarvoa asiakkaillemme. Toimit myös mentorina kollegoillesi syvempää osaamista ja kokemusta vaativissa asiakastoimeksiannoissa.

Sopivan henkilön tuntomerkit ovat

 • Usean vuoden kokemus informaatioarkkitehtuureista, tiedon ja tietovirtojen mallintamisesta sekä tiedonhallinnan prosesseista arkkitehti- ja/tai datainsinöörin roolissa
 • Käytännön osaaminen tietomallinnuksesta ja mallinnustyökaluista
  • DataVault, Snowflake
  • Tähtimalli
 • SQL-kielen sekä relaatio- ja NoSQL-tietokantojen osaaminen
 • Aikaisempi kokemus ja siihen pohjautuva osaaminen Azure Data Platform ratkaisuista
  • Data factory, Databricks, Synapse Analytics, Cosmos DB, Data Storage, Data Lake Storage, Stream Analytics, Service fabric
  • Azuren datapalveluiden optimointi ja tietoturvan hallintaratkaisut
 • Tietoturvaan, tietojen luokitteluun ja tietosuojaan liittyvien käytäntöjen ymmärrys
 • Ohjelmointitaidot esimerkiksi Python, Java tai Scala
 • Erinomaiset ongelmanratkaisutaidot 
 • Hyvät viestintä- ja tiimityöskentelytaidot
 • Suomen ja englannin kielien sujuva osaaminen

Arvostamme teknistä osaamista ja kokemusta mainituista Microsoftin tuotteista. Kokonaisuus on laaja ja voit olla myös muutaman osa-alueen osaaja, mutta haluat ottaa puuttuvat alueet haltuun tulevan työurasi myötä. Myös sertifioitu osaaminen edellä mainituista teknologioista on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

Tarjoamme erinomaisen kehittymispolun laaja-alaisena modernien informaatioarkkitehtuurien ja niitä tukevien Microsoft ratkaisujen osaajana. Voit kouluttautua ja sertifioitua vahvistaen omaa ammatillista profiiliasi sekä varmistaa osaltasi Atean asemaa asiakkaiden luotettuna it-palveluiden toimittajana. Kumppanimme Microsoft arvostaa asiantuntijoidemme sertifiointeja ja haluammekin varmistaa tarvittavan yhteistyön tason heidän kanssaan. Uskomme, että parhaiten osaamisesi kehittyy käytännön asiakastöiden kautta ja työkaluosaamisen kehittyy, kun työhösi kuuluu myös hands on -tason teknistä toteutustyötä.

Atealaisena sinulla on mahdollisuus motivoivaan palkkatasoon, joka muodostuu kuukausittaisesta perusansiosta sekä yhteiseen menestykseemme perustuvasta palkkio-osuudesta neljännesvuosittain. Käytössäsi on kattavat työsuhde-edut kuten mahdollisuus hankkia suuri valikoima it-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Atealla sinulla on mahdollisuus tehdä töitä hybridimallilla. Toivomme kuitenkin, että sinulla on halu kohdata asiakkaat ja kollegasi säännöllisesti kasvokkain. Etätyötä tuemme tarjoamalla mobiilin laajakaistayhteyden kotiisi. Sijaintisi voi olla mikä tahansa 12 toimipisteestämme Suomessa.

Kiinnostuitko? Voit jättää suoraan cv:si palkkatoiveineen järjestelmäämme tai varata ajan Nicon rekrytointikonsultille Atean työnantaja- ja tehtäväesittelyyn laittamalla sähköpostilla yhteydenottopyynnön. Käsittelemme ehdokasprofiileja jatkuvasti ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen, 050 5922164, juha.hyvarinen@fujitsu.com

Hakuaika alkaa: 20.05.2024Hakuaika päättyy: 30.07.2024

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta