TESTAUSVASTAAVA JULKISEEN KILPAILUTUKSEEN

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

Etsimme useaa teknistä testausvastaavaa asiakkaan ohjelmistokehityksen testaukseen, testauksen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen liittyviin tarpeisiin. Kehitystiimit työskentelevät asiakkaan SAFe mallin mukaisesti.

Vähimmäisvaatimukset:

  • Asiantuntijalla on vähintään 1000 htp kokemusta teknisen testausvastaavan tehtävistä
  • Asiantuntija on osallistunut suorituskykytestauksen tai testauksen automatisoinnin ja näihin liittyvän testiaineiston hallinnan tehtäviin 1.1.2020 alkaen vähintään 500 htp.
  • Asiantuntija on 1.1.2020 alkaen toteuttanut teknisenä testausvastaavana hyväksytysti projektin alusta päättymiseen sisältäen kaikki vaiheet (testaussuunnitelma, testauksen raportointi, loppuraportti) ICT-projektissa
  •  Asiantuntija on toiminut teknisen testausvastaavan tehtävissä vastaavana teknisenä henkilönä ICT-palveluiden projektissa tai hankkeessa, jossa on ollut vähintään 6 sidosryhmää.
  • Asiantuntija on laatinut vähintään kolmen (3) ICT-projektin seuraavat dokumentit, jotka projekti on hyväksynyt: testaussuunnitelma liitteineen , testauksen tilanneraportti ja testauksen loppuraportti
  • Suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen

Menestymistä kilpailutuksessa parantaa, jos:

  • olet käyttänyt suorituskykytestausvälineitä ei-toiminnalliseen testaukseen erilaisissa käyttöpalveluympäristöissä.
  • olet suunnitellut, toteuttanut ja suorittanut testiautomaatiota suorituskykytestaukseen ja sinulla on osaamista yleisistä suorasanoma-asioinnissa käytetyistä verkkoprotokollista ja viestiformaateista (TCP/IP, TLS, HTTP, SOAP/XML, JSON). 
  • olet työskennellyt ketterillä menetelmillä toteutetuissa ICT-kehitysprojekteissa.
  • sinulla on voimassa oleva testauksen sertifikaatti.


Töiden aloitus on arviolta syys-lokakuussa heti turvallisuusselvitysten valmistuessa. Sopimus on kaksi vuotinen ja asiakkaalla on optio kolmesta lisävuodesta.

Työt tehdään pääsääntöisesti etänä poislukien mahdolliset tiedonhallintalain edellyttämät tehtävät, joka tehdään asiakkaan tai toimittajan auditoiduissa toimitiloissa.

Nicon tullessa valitutuksi toimittajaksi, tulemme tekemään sopimuksen kanssasi. 

Mikäli vaatimukset täyttyvät kohdallasi tai yritykselläsi on ehdokas, olethan pikaisesti yhteydessä jättämällä yhteystiedot, tuntihintapyynnön ja CV:n järjestelmäämme. Haku sulkeutuu 2.7.2024. 

Varmistathan, että CV:stä löytyy kuvaukset ja tiedot vaatimusten mukaisista kokemuksista sekä tiedot projekteista, joissa ko. osaaminen on kertynyt. 

Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Säkkinen, jaakko.sakkinen@nico.fi. 

Käythän  tutustumassa meihin myös websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 17.06.2024Hakuaika päättyy: 08.08.2024

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta