PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/RATKAISUARKKITEHTI JULKISEEN KILPAILUTUKSEEN

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

Etsimme projektipäällikköä/ratkaisuarkkitehtiä erilaisiin teknisen toimintaympäristön ja digitaalisten palvelujen kehittämistehtäviin. Hankinta koostuu useista erikseen sovittavista toimeksiannoista, jotka voivat olla yhtäaikaisesti käynnissä.

Vähimmäisvaatimukset:

 • Asiantuntijalla on oltava kokemusta vähintään kolmesta projektista joissa hän on toiminut monitoimittajaympäristössä projektipäällikkönä ja jossa on kehitetty tai käyttöönotettu Microsoft 365 -sovelluksia, Dataverse-pohjaisia Dynamics -tuotteita tai Power Platform-ratkaisuja.
 • Asiantuntijalla on oltava kokemusta vähintään kolmesta projektista joissa hän on toiminut monitoimittajaympäristössä kokonais- tai ratkaisuarkkitehtinä ja jossa on kehitetty tai käyttöönotettu Microsoft 365 -sovelluksia, Dataverse-pohjaisia Dynamics -tuotteita tai Power Platform-ratkaisuja.
 • Asiantuntijalla on oltava vähintään 5 vuoden kokemus täysiaikaisena projektipäällikkönä kokonais- tai ratkaisuarkkitehtina toimimisesta.
 • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen osaaminen. 

Menestymistä kilpailutuksessa parantaa, jos:

 • Asiantuntijalla on kokemusta kokonaisarkkitehtuurityöstä arkkitehtina tai vastaavassa roolissa,  ja jossa asiantuntijan työpanos projektissa on ollut vähintään 80 % tässä roolissa.
 • Asiantuntijalla on kokemusta muutosjohtajana tai viestijänä toimimisesta, ja jossa asiantuntijan työpanos on ollut projektissa vähintään 80 % tässä roolissa.
 • Asiantuntijalla on kokemusta palvelumuotoilijana tai palvelujen konseptoijana toimimisesta räätälöidyn digipalvelun sovelluskehitysprojektissa, ja jossa asiantuntijan työpanos  on ollut projektissa vähintään 80 % tässä roolissa.
 • Asiantuntijalla on voimassa jokin alla olevista oleva sertifioinneista: 
  • Microsoft Power Platform Solution Architect
  • The Open Group Certified Architect (Open CA) Master (Level 2) tai korkeampi
 • Asiantuntijalla on voimassa oleva muutoksen tai transformaation johtamisen sertifiointi (esim. PROSCI).

Töiden aloitus on heti sopimuksen allekirjoituksen jälkeen arviolta elokuussa. Sopimus on voimassa vuoden 2025 loppuun ja siinä on vielä optio jatkosta 30.6.2026 asti. Allokaatio vaihtelee toimeksiantojen mukaan ja siitä sovitaan asiantuntijan kanssa.

Asiantuntija työskentelee asiakkaan toimitiloissa Helsingissä. Osa työstä on mahdollista etukäteen sovittaessa suorittaa etänä.

Nicon tullessa valitutuksi toimittajaksi, tulemme tekemään sopimuksen kanssasi. Asiakkaan niin halutessa, valittavalle asiantuntijalle tullaan tekemään turvallisuuselvitys.

Mikäli vaatimukset täyttyvät kohdallasi tai yritykselläsi on ehdokas, olethan pikaisesti yhteydessä jättämällä yhteystiedot, tuntihintapyynnön ja CV:n järjestelmäämme. Haku sulkeutuu 30.7.2024. 

Varmistathan, että CV:stä löytyy kuvaukset ja tiedot vaatimusten mukaisista kokemuksista sekä tiedot projekteista, joissa ko. osaaminen on kertynyt. 

Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Säkkinen, jaakko.sakkinen@nico.fi. 

Käythän  tutustumassa meihin myös websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 27.06.2024Hakuaika päättyy: 30.07.2024

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta