LEAN KONSULTTI JULKISEEN KILPAILUTUKSEEN

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

Etsimme Lean konsulttia auttamaan asiakkaan eri organisaatiotasoilla tapahtuvaa kehittämistä.  Lean-toimeksiannot voivat koskea esimerkiksi johtamisen, organisaation, palvelun, prosessialueen tai prosessin tms. kehittämisprojekteja. Palveluntuottajalla tulee lean-konsultin roolin lisäksi olla kykyä ja halua toimia mentorointiroolissa lean-osaamisen kasvattamiseksi.

Vähimmäisvaatimukset:

  • Asiantuntijalla on vähintään 3 vuoden kokemus Lean konsultoinnista viimeisen 5 vuoden aikana.
  • Asiantuntijalla pitää olla viimeiseltä kolmelta vuodelta seuraavat suomenkielellä toimitetut referenssitoimeksiannot (vaihtoehtoiset):
    • Joko Lean Six Sigma Black Belt sertifikaatti ja sen lisäksi kaksi Lean-toimeksiantoa päävastuullisena vetäjänä, joista toisen kohde on ollut digitaaliset asiointipalvelut ja toisen organisaation kehittäminen. Lisäksi toisen näistä toimeksiannoista tulee olla julkiselta sektorilta.
    • Tai vastaavasti neljä Lean-toimeksiantoa päävastuullisena vetäjänä, joista yhden kohde on ollut digitaaliset asiointipalvelut ja yhden organisaation kehittäminen. Lisäksi kaksi toimeksiantoa tulee olla julkiselta sektorilta.
  • Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen osaaminen


Kyseessä on asiakkaan puitekilpailutus ja toimeksiantojen alkamisesta ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Sen vuoksi emme vaadi ehdokkaalta sitoutumista toimeksiantoihin. Tulemme tarjoamaan sinulle ensimmäisenä tulevat toimeksiannot ja sen hetkisen tilanteesi mukaan voit ottaa ne vastaan tai jättää välistä. 

Työ tullaan tekemään hybrid-mallilla eli osan työstä voi tehdä etänä ja osa pitää tehdä asiakkaan tiloissa Helsingissä. 

Toimeksiantojen toteutuessa valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Mikäli vaatimukset täyttyvät kohdallasi tai yritykselläsi on ehdokas, olethan pikaisesti yhteydessä jättämällä yhteystiedot, tuntihintapyynnön ja CV:n järjestelmäämme. Haku sulkeutuu 14.8.2024. 

Varmistathan, että CV:stä löytyy kuvaukset ja tiedot vaatimusten mukaisista kokemuksista sekä tiedot projekteista, joissa ko. osaaminen on kertynyt. 

Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Säkkinen, jaakko.sakkinen@nico.fi. 

Käythän  tutustumassa meihin myös websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 01.07.2024Hakuaika päättyy: 14.08.2024

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta