OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ ASEJÄRJESTELMIEN KEHITYSTYÖHÖN

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (QT & C++) ASEJÄRJESTELMIEN KEHITYSTYÖHÖN

Nicon asiakkaalle, joka toimii merkittävässä roolissa puolustusteollisuuden alalla.

Tehtävässä työskentelet osana asiakkaan ohjelmistokehitystiimiä ja osallistut toteutus- ja ylläpitotehtäviin yhteistyössä arkkitehtien ja muiden ohjelmistokehittäjien kanssa.

Edellytämme sinulta

  • Aikaisempaa työkokemusta QT, QML ja QNX -teknologioista sekä vahvaa sovelluskehityskokemusta C/C++ -kielillä

Toivomme sinulta

  • Modernien sovelluskehitysmenetelmien tuntemusta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Nicon kautta pääset työskentelemään joko Nicon työntekijänä asiakkaidemme hankkeissa tai voit löytää seuraavan työpaikkasi Nicon asiakkaalta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin. Nicon kautta pääset mukaan yhteen Suomen suurimpaan ICT-osaajayhteisöön osana Fujitsu konsernia.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja: Ari Turjanmäki, ari.turjanmaki(at)nico.fi.

Hakuaika alkaa: 17.11.2017 Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico
Rekrylupa
Työ asiakkaalle