LEAD ARKKITEHTI

Nice-business Consulting Oy eli NICO on it-rekrytointeihin, resursointeihin ja suorahakuun erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan auttamalla heitä löytämään parhaat asiantuntijat organisaatioon. It-asiantuntijoille tarjoamme uramahdollisuuksia mielenkiintoisissa yrityksissä. 

LEAD ARKKITEHTI

Modernit tiedon- ja sisällönhallinnan ratkaisut toteuttavat Fujitsun asiakkaiden digitaalista transformaatiota tehostamalla tiedon käyttöä, automatisoimalla rutiinitoimintoja ja tukemalla päätöksentekoa. Nyt vahvistamme Fujitsun tiimiä ja haemme Helsingin toimipisteeseen asianhallinnan Lead Arkkitehtia.

Pääset vastaamaan ratkaisualueen arkkitehtuurilinjauksista ja ratkaisujen teknologisesta ajantasaisuudesta. Suunnittelet ja kuvaat ratkaisut liiketoiminta- ja teknologiaongelmiin sekä vastaat niiden toteutettavuudesta. Osallistut myös myynnin tukeen ja asiakasprojekteihin. Fujitsun kehittämän CaseM –tiedonhallinnan ratkaisun kehittyminen ja kilpailukykyisyyden varmistaminen on osa vastuualuettasi.

Etsimme kädet savessa asenteella olevaa arkkitehtia, jolla on intoa uusiin haasteisiin. Arvostamme kokemusta moderneista palveluarkkitehtuureista, pilvipohjaisista järjestelmistä, java-teknologiasta sekä erilaisista tietokannoista ja integraatioista. Sinulla on kyky tuottaa korkeatasoisia teknisiä kuvauksia ja osaat mallintaa arkkitehtuuria järjestelmä-, sovellus- ja komponenttitasoilla. Kenties sinulla on entuudestaan kokemusta tuotekehityksestä. Vahvan teknisen osaamisen lisäksi annamme painoarvoa kokemukselle asianhallinnan, asiakirjahallinnan, arkistoinnin ja sähköisen asioinnin järjestelmistä.

Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa ja toiminnassasi korostuvat hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä järjestelmällinen työote. Pystyt ohjaamaan monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti, päättäväisesti ja vakuuttavasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle paikan osaavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisujemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Japanilainen Fujitsu on maailman suurimpiin kuuluva teknologiatuotteiden sekä ict-ratkaisujen ja -palvelujen toimittaja. Globaalin Fujitsu-konsernin tärkeimpiä arvoja ovat ympäristösuojelu ja hyödyn tuottaminen yhteiskunnalle. Globaali visiomme on Human-centric intelligent society: olemme luomassa parempaa, ihmiskeskeisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa. Palvelemme asiakkaita heidän omalla äidinkielellään 100 maassa. Fujitsulaisia on 140 000 ympäri maailmaa, Suomessa meitä on 2 500.

Jätä hakemuksesi ja CV 15.11.2019 mennessä. Lisätietoja Juha Hyväriseltä: https://www.nico.fi/ota-yhteytta/

Hakuaika alkaa: 15.10.2019Hakuaika päättyy: 14.12.2019
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta