IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (O365)

NICO on ICT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin. NICO tarjoaa palkitsevan työskentelymallin kokeneille ICT-ammattilaisille. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia.

Visiomme on olla yrittäjähenkisen ICT-ammattilaisen paras työpaikka. Nicolaisena pystyt vaikuttamaan työmäärääsi kuten yksityisyrittäjä, mutta ilman yrittäjävastuuta. Kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta voimme maksaa kilpailukykyisen palkan ja edut, vakituisen työsuhteen lisäksi. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/.


Haemme pääkaupunkiseudulle useita

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (O365)

Haemme useiden asiakkaidemme tarpeisiin erityisesti O356 ympäristöä tuntevia projektipäälliköitä. Asiakkaitamme ovat niin julkishallinnon toimijat kuin kansainväliset yritykset. Nicon mukana sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään isoihin ja kiinnostaviin hankkeisiin. Monipuoliset projektit liittyvät mm.   käyttöympäristöjen uudistuksiin, O365 käyttöönottoihin ja muutosten suunnitteluun (mm. Teams tiimiympäristöjen käyttöönotot, Voip-puhepalvelut). Myös toiminnan ja palveluiden kehittäminen vastaamaan muuttuvia asiakastarpeita tulee olemaan tärkeässä roolissa. 

Etsimme erityisesti henkilöitä, jotka kykenevät johtamaan projekteja itsenäisesti ja tulosvastuullisesti annettujen tavoitteiden, resurssien ja reunaehtojen mukaisesti. Työskentelet tyypillisesti tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan vastuuhenkilöiden, oman projektitiimin, yhteistyökumppaneiden asiantuntijoiden sekä teknologiatoimittajien kanssa.

Projektien laajuus vaihtelee pienistä, muutamien satojen käyttäjien käyttöönotoista aina suuriin, maanlaajuisiin käyttöönottoprojekteihin. Haemme erityisesti laajan it-alan kokemuksen omaavaa projektipäällikköä, joka kykenee johtamaan projekteja itsenäisesti ja tulosvastuullisesti annettujen tavoitteiden, resurssien ja reunaehtojen mukaisesti. 

Meillä työskentelyssä korostuu vapaus ja joustavuus. Tämä koskee mm. työaikoja, työskentelypaikkaa sekä vaikuttamista omaan työhön. Meillä on vapaus valita mitä tekee ja kuinka paljon. Voit valita projektin oman kiinnostuksesi mukaan ja tehdä töitä sinulle sopivan määrän. ”Nicolla saan vaikuttaa työhöni ja määritellä itse, millaisiin projekteihin lähden mukaan. Jos joku hanke ei kuulosta mielenkiintoiselta, minulla on valtaa sanoa myös ei.” (Projektipäällikkö, Nico)
 

Asiakasprojekteissamme korostuvat seuraavat osaamiset mm:

 • Vähintään 5 vuoden kokemus projektipäällikön tehtävistä ja laajojen tietotekniikkaprojektien johtamisesta
 • Kokemus O365 käyttöönottoprojekteista (erityisesti Teams käyttöönotot)
 • Kokemus suurien työasemaympäristöjen vaihtoprojekteista
 • Kokemus monitoimittajaympäristöistä        
 • Kokemus hajasijoitetussa organisaatiossa toimimisesta
 • Sujuva suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Projektityömenetelmien sertifikaatteja (esim. IPMA taso C, PRINCE2, PMP, ITIL)
 • Ketterän kehityksen menetelmien hyödyntäminen projektissa
   

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita sekä työmahdollisuuksia kiinnostavissa yrityksissä
 • Laajan, ammattitaitoisen ja aktiivisen kollegayhteisön
 • Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kehittää itseäsi
 • Ison konsernin monipuoliset edut 
 • Vapauden työskennellä juuri sinulle sopivalla tavalla, koskien mm. työntekopaikkaa ja -aikaa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen Jätä hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis CV. Haethan paikkaa mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 12.1.2020


Hakuaika alkaa: 02.12.2019Hakuaika päättyy: 12.01.2020
Hakukriteerit
Yritys
Nico
Paikkakunta